Påskehilsen fra ordfører Fjelltun

Styret mottok denne uken en hilsen fra Nord Aurdal Kommune ved ordfører Knut Arne Fjelltun som takker for støtten vi har vist i denne helt spesielle tiden.

Hei

Ønsker å sende dere en liten påskehilsen.

Det har vært en svært så unormal mars måned og vi står alle i en krevende og spesiell situasjon om dagen. Legesenteret vårt har omstilt driften og tar bare imot øyeblikkelig hjelp.

Mange i Nord Aurdal har vært i karantene og noen er det fortsatt. Skoler, barnehager, reiselivsbedrifter m.fl  er stengt, mange er permittert, det er stille i gater og butikker. De som kan ha hjemmekontor har det.

Hyttefeltene med våre gode fritids innbyggere står tomme. Det var med tungt hjerte når vi før helga 14 og 15 mars måtte gå ut med å ikke anbefale våre kjære fritids innbyggere om å komme til vår kommune. Dere betyr mye for oss og det var et vanskelig budskap å meddele. Men vi må følge de nasjonale føringer som våre myndigheter legger for oss.

Jeg har stor respekt for den gode viljen dere viste i den vanskelige situasjon som vi var i 13 og 14.mars. Dere bidro i dugnaden og sendte en anbefaling til deres medlemmer om å reise ned igjen fra sine hytter og samtidig at andre ikke skulle reise opp til hyttene. Jeg er stolt og ydmyk for den lojalitet dere har vist med å følge myndighetene sine råd om at vi alle skal være på vår bostedsadresse.

Tusen takk skal dere ha.

Dere er våre familiemedlemmer, venner og bekjente. Dere er våre beste kunder. Dere har brukt (før korona) og kommer helt sikkert til å bruke mye tid på hytta, og i vårt flotte dalføre.

Det setter vi umåtelig stor pris på.

Vi er oppriktig glad i våre fritids innbyggere og jeg vil få ønske dere hjertelig velkommen tilbake når pandemien er under kontroll og myndighetene gir tillatelse til overnatting på hytta igjen.

Selv om det er en helt spesiell situasjon for dere, så vil jeg likevel få ønske dere alle en riktig GOD PÅSKE

 Mvh

-------------------------------------------------
Knut Arne Fjelltun
ordfører
Nord-Aurdal kommune
Pb 143, 2901 Fagernes
Mobil: 99215587
Sentralbord: (+47) 61 35 90 00
E-post: knut.arne.fjelltun@nord-aurdal.kommune.no
Nettside: www.nord-aurdal.kommune.no