Påskehilsen fra Ordfører Fjelltun

Styret mottok denne uken en hilsen fra Nord Aurdal Kommune ved ordfører Knut Arne Fjelltun. Ordfører ønsker alle en god påske, og minner samtidig om nasjonale og lokale Covid 19 forskrifter og anbefalinger.

Til

Nord Aurdal Hytteforening.

Nå er påsken like om hjørnet, og vi alle gleder oss til de forventninger en påske bringer med seg. Det er med glede Ordfører i år kan ønske hytteeiere og våre gode deltidsinnbyggere hjertelig velkommen på hytta i påsken.

Å feire påsken på hytta er en tradisjon som mange har hatt nå i flere år, noen kanskje i generasjoner.  En tradisjon vi skal ta vare på og nyte. En avkobling i hverdagen er noe alle trenger. Korona pandemien henger fortsatt over oss og vi må fortsatt tenke smittevern og vise hensyn. Noe vi alle generelt sett har vært gode på dette siste året. Vaksineringen er i full gang, og det er håp om en mer normal hverdag igjen.

Nasjonale myndigheter har lagt strenge anbefalinger på hele Norge og mange kommuner har også vedtatt egne forskrifter. Noe også Nord-Aurdal Kommune vedtok i Formannskapsmøte i går.  Forskriften ka du lese her.

Det er svært viktig at vi følger lokal forskrift og de nasjonale anbefalinger og retningslinjer. Har du strengere regler i egen bostedskommune enn der du befinner deg så skal de reglene følges selv om du oppholder deg i en annen kommune.

Selv om det ligger noen begrensninger over oss så er det fortsatt mye vi kan glede oss over. Bare vi unngår nærkontakt med andre enn de vi bor sammen med så kan vi fortsatt nyte fjellet og naturen med alle de herligheter det har, det være seg skitur, fjelltur, alpinbakke eller sitte i hytteveggen. Vi kan fortsatt ha de gode kveldene sammen med egen husstand som kan innebære   peiskos med påskequizz og kanskje litt påskekrim til kvelds.

Det er så viktig å nyte de gode øyeblikkene når de er der.

Ta godt vare på hverandre.

Hold sammen, men hold avstand.

Ønsker dere alle en riktig God Påske.

 

Mvh

-------------------------------------------------
Knut Arne Fjelltun
ordfører
Nord-Aurdal kommune
Pb 143, 2901 Fagernes
Mobil: 99215587
Sentralbord: (+47) 61 35 90 00
E-post: knut.arne.fjelltun@nord-aurdal.kommune.no
Nettside: www.nord-aurdal.kommune.no